Hirdetés

A Porsche is besegített az új AOC monitorok tervezésébe



|

Két új AOC monitor érkezik, mindkettő tervezését a Studio F.A. Porsche segítette. Értelemszerűen a dizájn kivételes.

Hirdetés

Az AOC a Studio F.A. Porsche csapatával együttműködve alkotta meg a legújabb monitorait, amelyeknek hála nem csak az AOC tapasztalatának örülhetünk, de a Porsche dizájntudományának is. Két megjelenítő érkezett, a 31,5 hüvelykes U31U1, valamint a 27 hüvelykes Q27T1. 

Hirdetés

Az U32U1 4K-s felbontást használ, míg a kisebb modell QHD-s felbontást, vagyis 2560 x 1440 képpontos a panel. Mindkettő IPS típusú, a DCI-P3-at 90 százalékban fedik le. A nagyobb, 4K-s monitor azonban HDR600-as hitelesítést és HDR 10-támogatást is kapott a 10-bites panel miatt. 

A Q27T1 ezek helyett tükröződésmentes bevonattal vigasztalja a leendő vásárlókat. 

Dizájnban mindkettő elegáns, míg csatlakozók terén azért van eltérés. Az U32U1 HMI 2.0, DisplayPort csatlakozók mellett USB 3.0 hubot és USB 3.1-támogatást is ad, addig viszont a Q27T1 csak két HDMI portot és egy DisplayPort csatlakozót kínál. Ez a modell 269 angol fontba kerül, a 32 hüvelykes megjelenítő azonban csak később válik elérhetővé, és az ára is csak akkor derül ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.