Hirdetés

A Qualcomm platformjától jobb lehet a WiFi-d



|

Elindította a saját mesh hálózati platformját a Qualcomm, amely egyben referenciadizájn is más gyártók számára.

Hirdetés

A routerek gyártói mostanában sokat foglalkoznak a mesh hálózattal: a céljuk az, hogy ne egy nagyon erős és drága útválasztót vegyünk otthonra; hanem több, két-három egyszerűbb router használatával gondoskodjunk arról, hogy ne legyen holttér a házban, ami a vezeték nélküli internetelérést illeti. 

Hirdetés

A piac kissé kusza ebben a kategóriában, de a Qualcomm a segítségére siet. Bemutatott egy új platformot, ami könnyebbé teszi a gyártóknak, hogy nagyteljesítményű mesh hálózati rendszerekkel álljanak elő. 

A Qualcomm Mesh Networking Platform a meglévő technológiákhoz új funkciókat ad, és egyben referenciadizájnt is jelent a gyártók számára. 

A cég IPQ40x8/9 SoC-jét használja, WiFi SON funkciókkal a könnyebb beállításért és kezelésért. Támogatott a hangvezérlés, vagyis az eszközök mikrofont és hangszórót is tartalmazhatnak. 

Támogatott továbbá a 802.11ad, a 802.11ax, a Powerline, a Bluetooth és a ZigBee protokoll is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.