Hirdetés

A Razer beszáll a vécépapír-bizniszbe



|

A Razer ötvenmillió dollárt különített el zöld startupokra, és például arra is, hogy bambusz toalettpapírba fektessen.

Hirdetés

Újonnan létrehozott, kifejezetten környezetbarát termékekre és zöld startupokra fókuszáló, 50 millió dolláros pénzügyi alapjának részeként befektet a The Nurturing Co. nevű cégbe a Razer. A kiválasztott vállalkozás elsősorban BAMBOOLOO nevű márkájáról ismeretes, ez ugyanis a világ egyik első műanyagmentes, bambuszból készült toalettpapírja.

Az április 21-i bejelentést természetesen nem véletlenül időzítették mostanra, hiszen április 22-e a Föld napja.

Hirdetés

A Razer néhány ázsiai irodájában immáron BAMBOOLOO-t fognak használni, melynek gyártója azt állítja, hogy ha egy négytagú család arra vált, azzal akár évi harmincezer liter vizet meg lehet spórolni, szemben a hagyományos, cellulóz toalettpapírokkal, melyek elkészítése vízigényesebb.

Közleményében a The Nurturing Co. alapító-vezérigazgatója, David Ward azt írja:

reméli, hogy az együttműködésnek hála fenntartható termékük még több fogyasztóhoz juthat el szerte a világon.

Az elsősorban játékosoknak szánt perifériáiról és kiegészítőiről ismert, 2020-at rekordbevétellel záró, amerikai-szingapúri cég nemrég jelentette be többéves környezetvédelmi ütemtervét is, erről ide kattintva olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.