Hirdetés

A régi Core processzorokhoz is mikrokódfrissítést adott ki az Intel



|

Még a Westmere és a Lynnfield processzorokhoz is elérhetővé tette a mikrokódfrissítéseket az Intel.

Hirdetés

Az Intel az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgozott az eddig megjelent processzorainak a mikrokódfrissítésein. Ezek segítségével igyekszik az óriás befoltozni a különböző sérülékenységeket, amelyek meglehetősen nagy vihart kavartak az idei évben. 

Hirdetés

A mostani frissítésekkel az Intel kiterjesztette a processzorainak a támogatását, ráadásul egyenesen az első-generációs Core CPU-kig. 

A mikrokódfrissítések ugyanis az Ivy Bridge, a Sandy Bridge, a Lynnfield és a Westmere szériás processzorokhoz is befutottak, többek között. A konkrét javítások különböző szakaszokban vannak, van, amelyiknek csak a bétája érhető el, van, amelyik pedig még a végleges megjelenés előtt áll. 

Ha minden igaz, akkor a mostani frissítések már a Spectre négyes variánsa ellen is védelmet nyújtanak, illetve az RSRR 3A variánsa ellen szintén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.