Hirdetés

A Ryzen 3000 szériáról beszélhet a GDC-n az AMD



|

Prezentációt tart a 2019-es GDC-n az AMD, és elvileg a következő-generációs, Zen 2-alapú Ryzen processzorokról is hallunk majd valamit.

Hirdetés

Sokan vannak, akik már nagyon várják, hogy elstartoljon az AMD Ryzen 3000-es processzorsorozata. Az AMD-t mostanában nagy rajongás övezi a processzorpiacon, elvégre képes meglepetéseket okozni, és megfordítani a piaci várakozásokat. 

Hirdetés

Mivel egyre többen figyelnek az AMD processzorokra, ezért érthető, hogy a gyártó is igyekszik extra figyelmet generálni. Éppen ezért a március 18. és 22. között esedékes GDC 2019-re külön prezentációval készül a vállalat. 

Ezen Ken Mitchell elvileg a Ryzen processzorok szoftveres optimalizációjáról beszél majd, és elárul valami érdekességet többek között a következő-generációs Zen 2 architektúráról is. Ez lesz az alapja a Ryzen 3000 szériának. 

A konkrét leírás alapján nem számíthatunk komoly részletekre az architektúrával kapcsolatban, de új információt mindenképp ad majd az AMD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.