Hirdetés

A Samsung Premiere a világ első HDR10+ projektora



|

Itt a Samsung luxusprojektora: a Premiere alapvetően a QLED tévékre jelent alternatívát, nem mellékesen az első HDR10+-képes eszköz a kategóriában.

Hirdetés

Az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetett a prémium életstílusra is a Samsung, gondoljunk csak a The Serif, The Frame, The Sero és The Terrace okostévékre. Ezt a vonalat egészíti ki a 4K-s, HDR10+-képes projektor, az ultrarövid vetítési távolságú The Premiere. Ezt elég néhány centire elhelyezni a faltól, máris olyan képet kapunk, akár a legjobb QLED-tévétől. Szeptemberben vagy októberben érkezik a luxuskategóriás, prémium funkciókkal ellátott eszköz. A prémium prémiumát az jelenti, hogy ez az első projektor, ami HDR10+-támogatást is kapott. 

Hirdetés

A konkrétumokból még keveset osztott meg a Samsung, de az olcsóbb LSP7T három méteres, avagy 120 hüvelykes képet is képes kivetíteni, a drágább LSP9T pedig 3,3 méteres, tehát 130 hüvelykes képátlóra is képes. Ennek a fényereje már 2800 ANSI lumen. 

A tévé helyett kitalált eszköz dizájnbeli megfontolásból lehet telitalálat a luxuslakásokban, de házimozikban is ideális választás, ha nem számítanak a költségek. A tévékhez képest ráadásul könnyebben mozdítható más helyiségekbe. Az árakat nem hozta nyilvánosságra a Samsung, de a célközönségnek ez egyébként is mellékes lesz, mi pedig legalább nem kapunk idegzsábát az összeg olvasása közben. Ha esetleg ránk esik az Eurojackpot, akkor azért veszünk egyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.