Hirdetés

A streamereket célozza a Razer két új terméke



|

A Kiyo Pro kamera és a Ripsaw rögzítőeszköz is házon belüli alternatívát kapott.

Hirdetés

Dőlnek mostanság a Razer műhelyéből az új perifériák; szeptember végén a konzolosokat örvendeztették meg platform specifikus kiegészítőkkel, most pedig a gamer streamerek életét próbálják kicsit egyszerűbbé tenni.

A gyártó két terméket mutatott be, a Razer Kiyo X és Ripsaw X-et. Céljuk, hogy egy vagyon ráfordítása nélkül is minőségi javulás legyen tapasztalható a használóik streamjében.

Hirdetés

A Ripsaw X kísértetiesen hasonlít az Elgato Cam Link 4K-ra. A plug-and-play eszköz egyszerűen fogja a HDMI-n beérkező jelet és azt 4K 30 FPS-sel tovább adja a PC-nek USB 3.0-ás kimeneten keresztül. Ezzel bármilyen DSLR vagy akár egy GoPro is pillanatok alatt webkamerává változtatható, amik jelentősen jobb képet és nem mellesleg jobban szerkeszthető alapanyagot nyújtanak, mint egy átlagos USB-s webkamera. De mi van akkor, ha mi mégis a monitor tetején csücsülő lencsébe mosolyognánk?

A másik most bemutatott termék a Razer Kiyo X, mely egy 720p-s webkamera 30 vagy 60 FPS-es beállítással. A külsejét egyértelműen a Kiyo Pro inspirálta és bár biztosan nem lesz olyan ügyes rossz fényviszonyok mellett mint a nagy testvér, az árát is körülbelül a felére csökkentették. Tökéletes választás azoknak, akiknek nem fér bele a költségvetésbe valamilyen high-end kamera.

Végül, de nem utolsósorban érkezik egy Virtual Ring Light névre keresztelt szoftver is, ami a streamerek arcát próbálja meg jobban láthatóvá tenni az adások közben.

Okos döntés a Razertől, hogy a belépű szintű streamereket is megcélozza a hardvereivel, hiszen egyre többen próbálkoznak az élő adásaikkal betörni valamilyen platformon, a cég pedig kifejezetten hasznos megoldásokkal és kedvező árakkal támogatja őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.