Hirdetés

A Surface Laptop 2 is izmosabbá vált



|

Akár 85 százalékkal jobb teljesítményre is képesek az új modellek, hála a nyolcadik-generációs Intel Core processzoroknak.

Hirdetés

A Surface Pro 6 mellett a Microsoft a második-generációs Surface Laptopot is bemutatta. A Surface Laptop 2 már október 16-án elérhetővé válik, 999 dollártól fölfelé. A legnagyobb érdekessége az, hogy akár 85 százalékban is megelőzi teljesítményben a korábbi modelleket, hála a nyolcadik-generációs Intel Core processzoroknak. 

Hirdetés

A Surface Laptop 2-be akár Core i7-es CPU, 16 GB RAM és 1 TB-os SSD is választható. A csúcsmodellért 2699 dollárt kell fizetni. A 999 dolláros alapárért Core i5-ös processzor, 8 GB RAM és 128 GB-os SSD jár. Nem hiányzik a gépről az USB 3.0 port, a mini DisplayPort, a jackcsatlakozó és  Surface Connect Port. 

A Microsoft szerint a laptop akár 14,5 órás üzemidőt is képes biztosítani, azonnal be tud kapcsolni, és a Windows Hello arcfelismerést is támogatja a gyors bejelentkezéshez. 

A háttérvilágított billentyűzet csendesebb mint eddig, ráadásul jobb gépelési élményt is garantál. A 13,5 hüvelykes, 2256 x 1504-es felbontású kijelző érintésérzékeny, 1500:1 kontrasztarány jellemzi. A csuklótámaszt ezúttal is Alcantarával vonták be. A laptop ezüst, fekete, bordó és kék színekben lesz megvásárolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.