Hirdetés

A tavaszi alkotói frissítés lesz a következő nagy lépcső a Windows 10 életében



|

A nagy frissítés előzetese már márciusban megjelenhet, a végleges kiadás pedig még a nyár előtt.

Hirdetés

Számos érdekesség lesz a Windows 10 következő nagy frissítésében, amit értelemszerűen már nem szervizcsomagnak hívnak. Kiderült viszont, hogy mi lesz a következő nagy kiadás neve. 

Hirdetés

A Windows Insider program felhasználói a 17618-as buildet próbálgatták, amikor kiszúrtak egy listát a Windows 10 meghatározó frissítéseiről. 

A PowerShellben a [Get-VMHostSupportedVersion]-t futtatva a lista alján ott szerepelt a Microsoft Windows 10 tavaszi alkotói frissítés (1803) is. 

A 1803-as verziószám a nyilvános megjelenés idejére utal. Az őszi alkotói frissítésnél ez 1709 volt, az Insiderek pedig 2017. szeptemberében kapták meg. Mindezt alapul véve a tavaszi alkotói frissítés elvileg már idén márciusban elérhetővé válik az Insiderek számára; és 3-4 hét múlva az átlagfelhasználók is megkapják (elvileg még mindenképpen a nyár előtt). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.