Hirdetés

A WD új NVMe SSD-je még a PlayStation 5-höz is elég gyors



|

Az SN850 NVMe SSD a Western Digital első PCIe Gen 4-es SSD-je, amely olyan gyors, hogy a PlayStation 5-höz is ideális.

Hirdetés

A Western Digital nemrég mutatta be a legújabb SSD-meghajtóit, amelyek közül a legérdekesebb a gyártó első PCIe Gen 4-es NVMe SSD-je lett. Ez elképesztően gyors, még a PlayStation 5 konzolhoz is ideális választás.

Természetesen a meghajtó a Black szériát erősíti, ez a sorozat kifejezetten a játékosoknak szánt termékekre koncentrál. Ennek okán természetesen az RGB-s fények sem hiányozhatnak ezekről az eszközökről, a világítás testre szabható és szinkronizálható a WD Black Dashboard app segítségével. 

Hirdetés

Mégis mennyire gyors az új WD Black SN850 NVMe SSD? A Western Digital első PCIe Gen 4-es NVMe SSD-je 7000 és 5300 MB per másodperces olvasási és írási sebességekre képes.

Bár a Sony egyelőre nem erősítette meg, hogy a PS5-höz mely meghajtók lesznek használhatóak, minden jel arra utal, hogy ez az SSD kompatibilis. 

Persze PC-be is ideális választás a következő-generációs teljesítménynek hála, viszont PCIe Gen 4-képes alaplap kell hozzá.

Hűtőborda nélküli verzióban a hónap végén, RGB-s hűtőbordával 2021 elején érkezik a meghajtó, 500 GB-os, valamint 1 és 2 TB-os tárhellyel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.