Hirdetés

A Windows 11 megjelenés így lesz teljesen kimaxolva



|

A Microsoft saját hardvere megkapta a maga szoftvercsomagját, így már minden kész az operációs rendszer fogadására.

Hirdetés

A Microsoft nemrég mutatta be a Surface termékcsalád legújabb tagjait, amik garantáltan a legjobb élményt nyújtják majd a cég saját operációs rendszerével, de természetesen az előző generációs hardver is jó szolgálatot tesz majd a Windows 11 alatt. Főleg úgy, hogy befutott a legújabb firmware frissítés.

A Wccftech szúrta ki, hogy a Surface Laptop Go, Surface Pro 8, Surface Book 3 és Surface Go 2 is megkapta a maga javítócsomagját, amit növelik a teljesítményt és javítják a rendszerstabilitást, továbbá kritikus biztonsági réseket is betömnek.

Hirdetés

A frissítéseket persze akkor is érdemes telepíteni, ha nem akarunk Windows 11-re váltani, de valószínűleg ezeken a gépeken lesz a legzökkenőmentesebb az átállás.

A firmware frissítés telepítéséhez a Frissítés és Biztonság menüben érdemes nézelődni, ahol egy Windows Update formájában kapjuk meg a javítócsomagot.

Érdemes tudni, hogy ez nem egyszerű szoftverfrissítés, vagyis ha telepítjük, nem tudunk visszaállni egy korábbi változatra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.