Hirdetés

AAA-játékokat is futtat az Űrlord Walkmanjéből készült hordozható konzol



|

Iszonyú menő gépet alkotott a BT-CustomPC.

Hirdetés

Az eredeti Galaxis Őrzői képregényekben Peter Quill, azaz Űrlord még régi zenék és Sony Walkman nélkül szállt szembe a veszélyekkel, ám James Gunn 2014-ben megjelent filmes feldolgozásában olyan jól sült el az ötlet, hogy azóta már a füzetek is átvették ezt a motívumot.

A többnyire egyedi PC-építésekben utazó BT-CustomPC most egy igazán eredeti koncepcióval tiszteleg az Űrlord védjegyévé vált Sony TPS L2 előtt: egy AAA-játékok futtatására is alkalmas hordozható konzolt faragtak a legendás Walkmanből.

Hirdetés

A Steam Decknek viszont nincs félnivalója, az egyedi masina ugyanis nem natívan, hanem a GeForce Now streaming platform segítségével birkózik meg a prémium címekkel, köztük a novemberben megjelent Marvel's Guardians of the Galaxyvel. A rendszer lelkét az Nvidia Shield TV adja, a játékok pedig a kazetta helyére épített kijelzőn kelnek életre.

Lehet, hogy nem ez a legkényelmesebb módja az AAA játékok élvezetének, de az eszköz vagányságát talán kevesen vitatnák. A Galaxis Őrzői harmadik részének forgatása egyébként nagyjából egy hónapja vette kezdetét, s a tervek szerint legközelebb 2023. május 5-én láthatjuk majd viszont Űrlord Walkmanjét a filmvásznon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.