Hirdetés

Óriási Predator monitorral támad az Acer



|

Egy kínai kereskedőnél szúrták ki a 32 hüvelykes, magas képfrissítést ígérő Acer Predator XB323U-t.

Hirdetés

A kínai Taobao kínálatában bukkant fel elsőként az Acer egyik legújabb monitora, a Predator szériához csatlakozó XB323U. Ez egy 32 hüvelykes AHVA panellel rendelkező (az AU Optronics a gyártó) kijelző, amely 170 HZ-es képfrissítést és 1 milliszekundumos G2G válaszidőt (túlhajtható 0,5 milliszekundumra) kínál, 2560 x 1440-es felbontás mellett, 1000:1 kontrasztaránnyal, 178 fokos betekintési szögekkel és 400 cd/négyzetméter tipikus fényerővel. 

Hirdetés

A 10-bites panel a DCI-P3-at 95, az Adobe RGB-t 99 százalékban képes lefedni. Állítólag ez egy G-Sync-kompatibilis monitor, vagyis a VRR technológia AMD és NVIDIA GPU-val egyaránt támogatott, 48 és 170 Hz között. A monitor VESA DisplayHDR 600-as plecsnit is kapott, valamint csökkenti az elmosódást. 

2 wattos sztereó hangszórópár is akad rajta, állítható a magassága, falra szerelhető, van rajta DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0 csatlakozó a négy USB 3.0 és a jackaljzat mellett. Májusban lesz majd kapható, Kínában az ára 753 eurónak felel meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.