Hirdetés

Olcsó és átalakítható az Acer TravelMate Spin B3 laptop



|

Bemutatkozott az Acer TravelMate Spin B3 laptop, amely egy 329 dollártól induló, átalakítható gép lett.

Hirdetés

Az Acer az oktatási szektorra gondolva két belépőkategóriás laptoppal jelentkezett. Mindkettő windowsos, és az osztálytermekbe szánja a gyártó. A TravelMate B3 11,6 hüvelykes kijelzőt, Intel Gemini Lake Refresh processzort kapott, míg a TravelMate Spin B3 egy ugyanekkora, de érintőkijelzős modell, 360 fokban mozgó zsanérokkal. Így ez utóbbi akár tabletként is bevethető. 

Hirdetés

Az új PC-k áprilisban válnak elérhetővé, 239 és 329 dollártól fölfelé. Az átalakítható modellt 48 Wh-s akku, maximum full HD-s kijelző, Pentium Silver N5030 CPU, 8 GB RAM és 256 GB-os SSD jellemzi. Sajnos az belépőszinten be kell érni 1366 x 768-as kijelzővel, Celeron N4020 chippel, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os eMMC-vel. 

Mindkét modellre jutott gigabites Ethernet port, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0, HDMI, jackcsatlakozó, USB-C és USB-A portok. Akad webkamera is, illetve az érintős modellen a Wacom AES digitális toll is támogatott. A sima B3 kevesebb opcióval kérhető, és panelből is csak 1366 x 768-as fér bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.