Hirdetés

Érkeznek az ADATA XPG Hunter DDR4 memóriák



|

Az ADATA szerint győzelemre segíthetik a gamereket a most érkezett XPG Hunter DDR4-es memóriamodulok.

Hirdetés

Az ADATA tovább bővítette a gamereknek szóló XPG-s termékek kínálatát, méghozzá friss memóriákkal. Konkrétan az XPg Hunter DDR4-es memóriamodulok futottak most be, amelyek a hagyományos DIMM formátum mellett SO-DIMM kivitelben is elérhetőek lesznek. 

Hirdetés

A fekete PCB-t remek dizájnnal ellátott, alacsony profilú hűtőborda egészíti ki, RGB-s világítás most nincs. Az XMP 2.0 támogatott, vagyis a konfiguráció gyorsan és könnyedén megoldható. 

A modulok 8, 16 és 32 GB-os kapacitásokban léteznek, 2666 és 3000 MHz-es kivitelben. Ezek CL16-18-18-as és CL-16-20-20 időzítéssel dolgoznak, 1,20 és 1,35 volton. 

A SO-DIMM modulok kapacitása ugyanekkora, az órajele is, az időzítése viszont CL-18-18-18 és CL-17-19-19. Árak egyelőre nincsenek, és a megjelenési dátumok és régiónként eltérőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.