Hirdetés

Felkészültek a Ryzen 9 3950X-re az ADATA XPG memóriák



|

Az ADATA garantálja az új AMD processzorral való kompatibilitást az XPG memóriáknál.

Hirdetés

Az ADATA úgy érezte, hogy külön közleményben is tudatnia kell a felhasználókkal azt, hogy az XPG szériás DDR4 memóriái biztosan támogatják a harmadik-generációs AMD Ryzen és Ryzen Threadripper HEDT processzorokat. 

Hirdetés

Amennyiben a gamerek vagy tartalomgyártók biztosan kompatibilis RAM-ot keresnek, az XPG sorozatú termékekben nem csalódnak majd. Az AMD ugyanis szigorú teszteknek vetette alá az IC chipeket és a PCB-ket, így gondoskodott róla, hogy a kompatibilitással ne legyen gond. 

A Ryzen 9 3950X és a Ryzen Threadripper 3960X, 3970X processzorok, valamint az X570-es és TRX40-es platform egyaránt gond nélkül kezeli ezeket a RAM-okat. 

Az ADATA idén nyáron 32 GB-os, DDR4-2666-os modulokat is hozott már a piacra, így a gyártó a HEDT platformon belül is kínál opciókat. Az élettartam-garancia pedig további nyugodtságra adhat okot használat közben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.