Hirdetés

Adunk egy hasznos szoftvert az adatok visszaszerzéséhez a PC World olvasóinak



|

Egy szimpla USB-kulcs is felbecsülhetetlenül értékes, ha fontos adatot tárolsz rajta. Ha pedig ez elvész, az óriási katasztrófa. Ez a szoftver jó eséllyel visszaszerzi elveszett adataidat.

Hirdetés

Ahogy fejlődik az adattárolási technológia, úgy javul az adatbiztonság is, de ez még nem jelenti azt, hogy tökéletesen megbízható bármelyik megoldás. Ez különösen igaz a NAND flashalapú adattárolókra, mint például a pendrive-ok vagy az SD-kártyák. Elég, ha egy gyors eltávolítás alkalmával megsérül a fájlleíró tábla, és máris búcsút inthetsz adataidnak. Szerencsére ezzel a programmal van esélyed az értékes információ visszaállítására.

Adatmentés varázskattintásra

Hideg zuhannyal felérő, sokkoló élmény, amikor számítógépünk kiírja, hogy az adattároló nem olvasható. Ilyenkor következik a kábelek vizsgálata, az újraindítás, diagnosztikai programok futtatása, és ha egyik sem segít, a végső kétségbeesés. Mielőtt azonban mérgedben a kukába hajítanád pendrive-odat vagy memóriakártyádat, adj egy esélyt a SoftOrbits programjának.

Hirdetés

Ez a szoftver kifejezetten a flashalapú adattárolókra szakosodott, és kísérletet tesz elveszettnek hitt adataid visszaállítására. Nem csupán a sérült, de a fájlkezelőben látható állományokkal is boldogul, a letörölt vagy szimplán eltűnt fájlok visszaállítását is megkísérli, sőt akár formázás után is van esély az adatok visszanyerésére.

A Flash Drive Recovery nem válogat, bármilyen formátumú dokumentumot, képet, zenét felkutat és igyekszik megmenteni. Univerzális fájlkezelése mellett egyszerű kezelhetősége is vonzó lehet, így még azt sem riasztja el, aki amúgy nincs tisztában a folyamat technikai hátterével.

A visszaállítás során nagy segítség, hogy az előnézetet is felkínálja, így még könnyebben kiválaszthatod, mely fájlokra, képekre van szükséged, és mit hagysz veszni.

A teszt során hatékonyan működött a SoftOrbits alkalmazása, de külső HDD-ket, SSD-ket nem ismer fel. A kezelőfelület végtelenül egyszerű és könnyen átlátható, túl sok beállítással sem fogsz találkozni, ami azért esetenként hiányozhat.

Ha szeretnétek remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékokat kapni ajándékba, akkor fizessetek elő a havonta megjelenő PC World magazinra, a Prémium és a Gold csomagok mellé számtalan értékes ajándék jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.