Hirdetés

Jócskán világít az AeroCool új processzorhűtője



|

Stílusos külsővel és komoly világítással, a mainstream piacon támad az AeroCool Cylon 4F CPU-hűtő.

Hirdetés

Az AeroCool nemrég állt elő a mainstream piacra szánt új processzorhűtőjével, amelyet Cylon 4F névre keresztelt. Ez egy torony típusú hűtőegység, fekete alumínium lamellákból álló hűtőbordával. 

Hirdetés

Ezt négy darab 6 milliméteres réz hőcső kapcsolja össze közvetlen érintkezéssel a processzorral. A műanyag borítás persze ott van a hűtőbordán, ahogyan az ARGB LED-es világítás is. A 120 milliméteres ventilátor is fényárban úszik emellett. 

A légkavaró 800 és 1800 RPM között tud dolgozni, 26,1-52,5 CFM levegőt szállítva, 14-26 dBA zaj mellett. Akár 145 wattos terheléssel is megbirkózik. 

A 126,5 x 76 x 155 milliméteres egység az AM4, LGA115x és LGA2066 foglalatokat támogatja, a vételárát sajnos még nem közölte az AeroCool. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.