Hirdetés

Akár egy laptopot is feltölt a Philips új, 4K-s monitora



|

A Philips LCD-s monitorára Ethernet port és USB-C-s dokk is került, ez utóbbi akár egy laptopot is fel tud tölteni.

Hirdetés

A Philips legújabb 4K-s monitora a Brilliance 272P7VUBNB lett, amely 27 hüvelykes LCD-panelt hoz, beépített USB-C-s dokkolóval. 

Hirdetés

Ez utóbbin az USB-C port van annyira erős, hogy akár egy laptopot is fel tud tölteni, 65 wattos töltésről van szó. A dokkon akad még jackcsatlakozó, Ethernet port is. 

Maga a panel 163-as képsűrűséget garantál és a gyártó SmartImage funkciójával igyekszik fokozni a képi élményt. A talp segíti a kábelkezelést, a kijelző pedig álló módba is forgatható, illetve a magassága is állítható. 

Mivel IPS panelről van szó, ezért remélhetőleg a képpel akkor sem lesz gond, ha a felhasználó álló módba vált át a 349,99 dollárba kerülő monitornál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.