Hirdetés

Alaposan felturbózza a MacBook Pro grafikáját a Blackmagic eGPU



|

Az új eGPU-val akár a nyolcszorosára is nőhet az új MacBook Pro laptopok grafikus teljesítménye.

Hirdetés

Az Apple nemrég mutatta be a megújult MacBook Pro laptopjait, amelyek bár elképesztően sokba kerülnek, azért vonzó gépek, és persze sokkal gyorsabbak a korábbiaknál, hála a nyolcadik-generációs Intel Core processzoroknak. Az Apple a grafikus teljesítményt is fokozta, a 13 és a 15 hüvelykes modelleken egyaránt. 

Hirdetés

Ha valaki azonban még nagyobb teljesítményre vágyik, akkor érdemes beruháznia az Apple és a Blackmagic közös fejlesztésében készült Blackmagic eGPU-ra. Ez a külső grafikus vezérlő akár nyolcszoros teljesítményt is adhat grafika terén egy ilyen laptopnak (a 13 hüvelykesnek). A 15 hüvelykes modellnél 2,8x-os teljesítménynövekedésre lehet számítani. 

Az új eGPU kizárólag az Apple-től szerezhető be, 699 dolláros vételáron. Ez egy dokkolóért igen drága lenne, de szerencsére van benne egy AMD Radeon Pro 580-as vezérlő is, tehát videokártyát már nem kell hozzá vásárolni. Ez persze azt is jelenti, hogy a frissítés lehetősége ki van lőve. 

Az eGPU-n két Thunderbolt 3 port van, egy HDMI 2.0 és négy USB 3 port. A MacBok Pro erről az eszközről is tölthető, és támogatja az LG UltraFine 5K-s kijelzőjét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.