Hirdetés

Adj választ egyetlen kérdésre, és tiéd lehet egy VR-headset!



|

A GameStar-ral közös játékban összesen 10 Alcor VR-headsetet sorsolunk ki azok között, akik egyetlen, könnyen kideríthető kérdésre jó választ adnak.

Hirdetés

Karácsonyi vásár, Black Friday, plázába be, plázából ki - valószínűleg sok olvasónk keresgél mostanában ajándékot, és jó néhányan talán olyan laptop után kutatnak, amely kifejezetten olcsó, és cserében az alapvető feladatok ellátására kiváló. Vagy épp játékhoz, térbeli videózáshoz keresnek jóféle VR-szemüveget. Mindkettőben segíthetünk, ráadásul ezek közül az egyikért akár fizetnie sem kell a szerencséseknek.

Hirdetés

A múlt héten bemutattuk nektek az Alcor Snugbookot, ami egy kifejezetten zsebpénzbarát kis eszköz alapvető feladatok elvégzésére az irodai appoktól a böngészésig. A GameStar-os fiúk készítettünk egy videót is a gép tulajdonságairól, és ebben hangzik el a válasz kérdésünkre is. Nézzétek meg, aztán gördítsetek tovább.

A kérdés pedig a következő:

A laptop melyik oldalán található a tápcsatlakozó?

Az általatok helyesnek vélt választ küldjétek el november 24. éjfélig egy "Alcor Snugbook" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A helyes választ adók között 5 db Alcor VR Active és 5 db Alcor VR Plus, okostelefonnal használható VR szemüveget osztunk szét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.