Hirdetés

Tarolnak az Amazonon az AMD processzorok



|

Az Amazon amerikai, brit és német áruházában is uralják a toplistákat az AMD processzorok.

Hirdetés

Az AMD fáradhatatlanul próbált jobb és jobb processzorokkal előállni, és sorra érkeznek a bizonyítékok, hogy sikerült is felforgatnia a fogyasztók gondolkodását. Egyre többen választanak előszeretettel AMD chipet az új konfigurációjukba, mindez pedig az eladási adatokban is megmutatkozik. 

Hirdetés

Az Amazon amerikai áruházában például a legkeresettebb 10 processzorból csak kettő Intel: a Core i5-9600K és a Core i9-9900K (4. és 6.). A legnépszerűbb a Ryzen 7 2700X, majd a Ryzen 5 2600 és a Ryzen 5 3600. 

Az Amazon brit toplistáján 10-ből 7 chip származik az AMD-től, a top hármat a Ryzen 5 3600, a Ryzen 7 3700X és a Core i7 9700K alkotják.  Németországban szintén 10-ből 7 AMD chip a toplistán, bár ott a listavezető a Core i7-9700K. 

Az AMD folyamatosan növelni a részesedését a processzorpiacon, méghozzá a remek ár-érték arány miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.