Hirdetés

Még az idén befut az AMD 600-as szériás lapkakészlete



|

Állítólag még 2020 vége előtt megérkezik az AMD 600-as szériás lapkakészlete, pedig még a B550 és az A520 sem érkezett meg.

Hirdetés

A Digitimes jól értesült forrásai szerint az AMD 600-as szériás lapkakészlete már nincs olyan messze: elvileg még 2020 vége előtt megérkezik. Mindez azért is érdekes, mert az ASMedia még csak ebben a negyedévben kezdi meg az olcsóbb B550 és A520 chipkészletek gyártását. A jelentések szerint az ASMedia már a 600-as szériás lapkakészletekre is megkapta a rendeléseket az AMD-től.

Hirdetés

Mindez pedig passzol a többi pletykához, például azokhoz, hogy a Zen 3 processzorok alkotta Ryzen 4000 széria az idei év második felében debütál. Emellett megugrik majd a kereslet az USB 3.2 Gen 2x2 kontrollerek iránt, ezek ugyanis az Intel megoldásával szemben nem 10, hanem 20 Gbps-os teljesítményt nyújtanak. Sőt, idén még USB 4 kontrollerchipet is hozhat az ASMedia, szóval nem lesz unalmas a következő időszak a cég számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.