Hirdetés

Csak az év végén jöhet az AMD Big Navi



|

Jó hír ugyanakkor, hogy az RDNA 2 ray tracing-támogatással teszi lehetővé a 4K-s játékot.

Hirdetés

Az AMD Navi-alapú videokártyái egy ideje már elérhetőek a piacon, és 1080p-s, valamint 1440p-s környezetben kiváló teljesítményt nyújtanak játékok alatt. Természetesen sokan többet akarnak ennél, ezért is fontos, hogy mit tud majd az RDNA 2, vagyis a Big Navi. A következő-generációs grafikus architektúráról még nem tudni túl sokat, de azért keringenek pletykák róla, és ami azt illeti, a Financial Analyst Day alkalmából az AMD is árulkodott egy kicsit, konkrétan arról, hogy mikor várható a következő AMD videokártya. 

Hirdetés

Az AMD jelenleg 2020 végére szeretné ütemezni az RDNA 2 megjelenését. Konkrét megjelenési dátum még nincs, csak ez a tág keret. A szakértők szerint ugyanakkor logikus lenne a novemberi vagy a decemberi megjelenés, ekkor várható ugyanis az RDNA 2-alapú Xbox Series X és PlayStation 5 konzolok megjelenése is. 

A Big Navira pályázóknak tehát még várniuk kell, de azért van jó hír is. Az AMD azt mondja, hogy ray tracing-támogatással lehet majd 4K-ban játszani ezeknek a videokártyáknak hála, így a GeForce RTX 2080 Ti-t biztosan beéri az AMD, a kérdés csak az, hogy addigra kijön-e a GeForce RTX 3080. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.