Hirdetés

AMD és NVIDIA grafikával is vihető lesz az új HP Spectre x360



|

A 15,6 hüvelykes laptop villámgyorsan táblagépes módba hajtogatható, és immáron a legfrissebb hardvereket kínálja.

Hirdetés

Frissült a HP 15 hüvelykes Spectre x360 laptopja, amely immáron a legfrissebb hardvereket kínálja. A notebook 15,6 hüvelykes kijelzője 3840 x 2160-as felbontást használ, érintésérzékeny, és a 360 fokban működő zsanéroknak hála gyorsan táblagépes módba hajtható. Aktív tollakat is támogat, a hangzást pedig a Bang & Olufsen hangszórók dobják fel. 

Hirdetés

A HP szerint az üzemidő a 13,5 órát is elérheti. A laptop két eltérő verzióban létezik: Intel Core i7-8550U processzorral és NVIDIA GeForce MX 150 grafikával, illetve Intel Core i7-8705G CPU-val és Radeon RX Vega M diszkrét grafikus vezérlővel. 

Elvileg a két videokártya hasonló teljesítményre képes, a processzorok közül azonban a Core i7-8705G jelentősen jobb teljesítményt garantál, értelemszerűen az üzemidő kárára. Elvileg a 12 órát ez is bírja, persze nem játék közben. 

A laptop maximum 16 GB DDR4-es memóriát és egy 512 GB-os, PCIe SSD-t tud befogadni. Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a Thunderbolt 3 és az USB-C (3.1) portok, HDMI és jackcsatlakozó. Az alumínium ház infrakamerát és ujjlenyomat-olvasót is rejt. 

A márciustól vihető új konfigurációk 1370 dollártól fölfelé indulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.