Hirdetés

Frissített Navi és következő-generációs RDNA2 videokártyákat ígér az idei évre az AMD



|

Az AMD ügyvezetője, dr. Lisa Su szerint mindkettő még az idei évben megérkezik a piacra. Vajon ezen a téren is egyenlítenek, mint ahogy a processzorpiacon?

Hirdetés

Az AMD ügyvezetője, Dr. Lisa Su egy üzleti beszámoló kapcsán több érdekességet is megosztott a vállalat idei terveiről. Megszellőztette például, hogy még idén megérkeznek a frissített Navi-alapú, valamint a következő generációs RDNA (RDNA2) architektúrára építő grafikus vezérlők. Az AMD-nél állítólag ez lesz az idei év egyik legfontosabb bejelentés-csomagja, de az év második felére az adatközpontokba is ígérnek GPU-újdonságokat. 

Hirdetés

Mit jelent mindez a gamereknek? Jönnek a 7 nm+ technológiával készülő frissített Navi kártyák, valamint az új, RDNA2-alapú, felsőbb kategóriás grafikus vezérlők is, amelyek az Nvidia prémium kategóriás, Turing alapú kártyáival, többek között a GeForce RTX 2080 Ti-vel szállnak majd ringbe.

Persze a nagy ellenfél sem ül idén a babérjain, a zöldek már az Ampere architektúrán alapuló GeForce RTX 3080-ról és RTX 3070-ről sugdolóznak, és jó kérdés, ezekhez képest hogy teljesítenek majd az AMD idei grafikus vezérlői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.