Hirdetés

AMD processzor kerülhet a következő Surface Laptopba



|

Már a Microsoftot is zavarja, hogy milyen nehezen megy az Intelnek az átállás a 10 nm-es technológiára.

Hirdetés

Néhány kevésbé ismert táblagépet leszámítva a Microsoft minden Surface eszközében Intel processzor volt eddig. Ez viszont jövőre megváltozhat. 

Hirdetés

Brad Sams kiadott egy könyvet a Surface termékek történetéről és jövőjéről, és árulkodott a Microsoft terveiről is. 

Sams szerint a frissített Surface Studio 2020-ban jelenik majd meg, nagyjából egy év múlva pedig a frissített Surface Laptop jön. Egyes modellekbe pedig már AMD processzor kerül, nem Intel chip. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy teljes mértékben AMD-re váltana-e a Microsoft, de állítólag már a redmondi céget is zavarja, hogy milyen hosszú időbe telik az Intelnek 14 nm-ről 10 nm-es technológiára átállni. Míg az Intel tovább küszködik, addig az AMD dolgozik a 7 nm-es chipeken, amelyek talán már a Surface Laptopban is helyet kapnak. 

Az új Surface Studióról eközben kiderült, hogy moduláris rendszer lesz, mint a közelgő Surface Hub 2. A modulokat tetszés szerint lehet majd cserélgetni, megtartva a kijelzőt és kiegészítőket. 

Kiderült továbbá az is, hogy az új Surface Book kávája még vékonyabb lesz, és végre USB-C-re vált. A dupla kijelzős Andromeda eszköz a jövő év végén érkezhet, feltéve, hogy elkészül addigra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.