Hirdetés

Új Radeon RX 5600 XT videokártyákkal támad az ASUS



|

A Radeon videokártyát keresők az RX 5600 XT TUF X3 Gaming és ROG Strix kiadásokat is választhatják.

Hirdetés

Folyamatos a harc a videokártyák piacán. Az AMD Radeon RX 5600 XT január 21-i érkezésére (ami nagy veszély a GeForce GTX 1660 Ti-re nézve) az NVIDIA csökkentette a népszerű GeForce RTX 2060 árát, az AMD erre válaszul még a megjelenés előtt növelheti a Radeon RX 5600 XT órajeleit. A hivatalos bemutató előtt pedig több gyártó is az egyedi kártyáit mutogatja. 

Hirdetés

Az ASUS például egy TUF X3 Gaming és egy ROG Strix modellel készül. Aki 1080p-ben játszana és az ár-érték arányt tartja szem előtt, annak a Radeon RX 5600 XT TUF X3 Gaming lehet telitalálat, 6 GB GDDR6 VRAM-mal, három ventilátoros hűtővel és 1620 MHz-es alap órajellel. Mindehhez három DisplayPort és egy HDMI csatlakozó társul. 

Aki eggyel magasabb fokozatra kapcsolna, de maradna az 1080p mellett, annak a ROG Strix modell kedvezhet, itt elméletileg már két tápcsatlakozóval számolhatunk és valamivel magasabb vételárral. Kedden minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.