Hirdetés

A 2020-as CES-en debütálhatnak az AMD RDNA 2 GPU-i



|

A pletykák szerint a 2020-as CES-en debütálnak az AMD következő-generációs videokártyái.

Hirdetés

A Chiphell egyik felhasználója érdekes információkat szállított az AMD következő videokártyáival kapcsolatban. A forrásai szerint az AMD a 2020-es CES-en villantja meg a következő-generációs Radeon grafikus vezérlőit. 

Hirdetés

Az első-generációs RDNA GPU-k nagy sikert értek el a piacon, így az AMD valószínűleg hamarosan megmutatja az utódokat, az új és továbbfejlesztett RDNA 2-alapú architektúrát. 

Korábbi hírek alapján a második-generációs RDNA kártyák sokak által hiányolt funkciókat kapnak meg, mint például a ray tracinget. Így a vezérlők versenyképesek maradnak az NVIDIA termékeivel, illetve az Intel egyre közeledő megoldásaival. 

Az új kártyák elvileg 7 nm+ technológiára építenek majd, az új architektúra 10-15 százalékos teljesítménynövekedést hozhat csak a gyártási eljárásnak köszönhetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.