Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki az AMD Renoir APU-król



|

Az ultrahordozható laptopoktól egészen az asztali gépekig minden lefedne a Renoir APU-kkal az AMD.

Hirdetés

Az AMD közelgő Renoir APU-széria az egyik legfontosabb frissítést jelenti majd az utóbbi időre nézve, ugyanis ez az ultrahordozható gépektől egészen az asztali PC-kig mindent kiszolgálhat. 

Hirdetés

A Redditen bukkant fel egy részletes jelentés az új chipekről. Többek között megtudtuk, hogy a Renoir alapvetően négy piacon indul. A 15 wattos verziók az ultrahordozható laptopokba kerülnek, míg a 45 wattosak a mainstream notebookokba. Lesznek alacsony fogyasztási 35 wattos változatok asztali gépekbe, a mainstream asztali PC-ket pedig 65 wattos lapkákkal szolgálja majd ki az AMD. 

A Zen 2-es processzormagokat Vega architektúrára építő iGPU-val egészíti ki a gyártó, de a Naviból merít kijelző- és multimédiás engine terén. 

Állítólag az integrált GPU akár 13 NGCU-t is kaphat, ami 832 stream processzort jelentene. A várakozások szerint a Renoir igen meghatározó lesz 2020 első felében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.