Hirdetés

Akár 18 órán át is húzhatják az AMD Ryzen 4000-es laptopok



|

Maga Rick Bergman, az AMD egyik alelnöke ígérte meg ezt a hosszú üzemidőt a Ryzen 4000-es notebookokhoz.

Hirdetés

A laptopok üzemideje szerencsére egyre csak jobb és jobb, Rick Bergman, az AMD egyik alelnöke pedig olyan ígéretet tett, aminek sokan örülnek majd. Az állítása szerint a közelgő, AMD Ryzen 4000 processzorokra építő laptopok között legalább egy olyan biztosan lesz, amely 18 órás üzemidőt garantál. Az AMD már korábban megerősítette, hogy akár 8-magos chipet is lehet majd választani, a pletykák szerint pedig igen izmosak lesznek a Ryzen 4000-es mobilos lapkák. 

Hirdetés

Természetesen csak a gyakorlati tesztek árulják majd el, hogy mennyire lesz jó a Ryzen 4000-es laptopok üzemideje, de ha Bergman állítása igaznak bizonyul, akkor a szóban forgó notebookok üzemidőben a legjobbak közé kerülhetnek a piacon. 

A Ryzen 4000 mobilos chipek a Zen 2-es processzormagokra és a 7 nm-es gyártástechnológiára építenek, és nagy ugrást hozhatnak az AMD számára a laptopok piacán. A Ryzen CPU-kat egyre többen választják, jó teljesítménnyel a laptopok mezőnyében is átveheti az uralmat az AMD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.