Hirdetés

Inteles foglalatra rakta a Ryzen 5 3500-at az Alienware



|

Hivatalosan is bemutatkozott az AMD Ryzen 5 3500, előtte viszont óriásit bakizott az Alienware: inteles foglalatra varázsolta oda a CPU-t egy promóciós fotón.

Hirdetés

Az AMD hivatalosan is bemutatta a Ryzen 5 3500-as processzorát, amely játékra és teljesítményigényes alkalmazások használatára is alkalmas, támogatja a PCIe 4.0-t, a Precision Boost Overdrive és a Ryzen Master Utility eszközöket. 

Hirdetés

A 6-magos, 6-szálas, 3,6 GHz-es alap és 4,1 GHz-es boost melletti órajellel dolgozó chip bemutatója előtt azonban a Dell tulajdonában lévő Alienware az Aurora R10 Ryzen Edition asztali gamergépet már megvillantotta, így a CPU-ra már a hivatalos bejelentés előtt fény derült. 

Bár ez önmagában is érdekes volt, ennél is nagyobb dolognak számított, hogy promóciós fotókat osztott meg az oldalán a gyártó. 

Az egyik legnagyobb fotónál óriásit bakizott a marketinges csapat. A Tom's Hardware is felhívta rá a figyelmet, hogy az új Ryzen processzort egyértelműen egy inteles foglalatra varázsolták oda a Photoshop-mesterek. Nem túl meglepő módon azóta a Dell ezt a fotót törölte az oldaláról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.