Hirdetés

AMD Ryzen processzorral érkeznek az új Honor laptopok



|

Akár AMD Ryzen 4700U processzorral is kérhető a Honor MagicBook 14 és a MagicBook 15 laptop.

Hirdetés

Csak nemrég érkeztek meg Európába a Honor MagicBook 14 és MagicBook 15 AMD Ryzen 3000U processzorokkal szerelt verziói, azonban a Honor már be is mutatta az utódokat Kínában. A modellek neve nem változott, azonban már Ryzen 5 4500U és Ryzen 7 4700U processzorral választhatóak, 16 GB RAM és 512 GB tárhely mellett. Az SMT egyik chipnél sem támogatott, de mindkettő 7 nm-es, 15 wattos lapka. 

Hirdetés

Az előrendelések Kínában már élnek, de július 22-től egyébként is megvásárolhatóak az újdonságok a gyártó hazai piacán. Átszámolva processzortól függően 572 és 644, valamint 601 és 672 dollárt kell fizetni az egyes modellekért.  

A dizájn egyébként nem változott a jelenleg piacon lévő változatokhoz mérten. A képernyő is maradt 1080p felbontású és 16:9 képarányú, illetve a portok száma és elrendezése is maradt a régi. Egyelőre nem tudni, hogy az új Honor MagicBook 14 és MagicBook 15 mikor jelenhetnek meg Kínán kívül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.