Hirdetés

Itt egy AMD-s mini PC, amire egyenesen négy DisplayPort csatlakozó jutott



|

A kínai Maxtang nevű cégnek köszönhető ez a termék, amihez fogható nem igazán van a piacon.

Hirdetés

A kínai Maxtang nevű gyártót nem ismerik túl sokan, azonban ez a vállalat most egy igen érdekes termékkel jelentkezett, olyannal, amihez fogható nem igazán van a piacon (ha nagyon keresünk, azért akad például a TranquilPC kínálatában). A gyártó előállt ugyanis egy mini PC-vel, amibe beágyazott AMD Ryzen V1605B processzort épített, a gépen pedig egyenesen négy DisplayPort csatlakozó található. Ez alapesetben is ritkaság, ebben a méretben pedig különösen. 

Hirdetés

A nagy bravúr az, hogy a négy DisplayPort használatához nincs szükség külön videokártyára. A mini PC elképesztően kicsi és könnyű, még 1 kilogrammot sem nyom a mérlegen. 

Az AliExpress oldalán jelenleg 192 000 forintnak megfelelő összegtől lehet beszerezni, ennyiért nem jár még operációs rendszer vagy WiFi, de a gép tetszés szerint konfigurálható. A 4-magos, 8-szálas Ryzen V1605B chippel és a Vega 8 GPU-val a Ryzen 5 2500U teljesítményszintjén lehet belőni, de tény, hogy a 18 x 18,2 x 3,7 centis PC ennyiért azért nem a legolcsóbb, ráadásul az ára is magasabb lehet az extra költségek miatt, mire valaki kézhez veszi a megrendelés után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.