Hirdetés

AMD X399 platformhoz készültek az új G.Skill RAM-ok



|

A legújabb, DDR4-3466-os Trident Z kit négy darab 8 GB-os modult kínál, és kifejezetten az AMD X399 lapkakészletéhez optimalizálták.

Hirdetés

A G.Skill folyamatosan próbál igazodni a legfrissebb hardveres trendekhez, és a lehető legnagyobb kapacitású és leggyorsabb memóriacsomagokkal kiszolgálni azokat a gamereket, akik nem hajlandóak megalkudni. 

Hirdetés

Éppen ezért a legújabb kittel sem finomkodik a gyártó. A DDR4-3466-os csomag CL18-22-22-42-es időzítésekkel operál, illetve négy darab 8 GB-os modult kínál, tehát összesen 32 GB kapacitást. 

Az 1,35 volton működő memóriákat kifejezetten az AMD Ryzen Threadripper processzorokhoz és az X399 platformhoz optimalizálták. A csomag a Trident Z RGB szériát erősíti majd. 

Az AMD X399-es platformjához eddig a DDR4-3200-as volt a leggyorsabb G.Skill memóriacsomag, azonban most jön a DDR4-3466-os, négycsatornás kiadásban. A kitet egy ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA alaplappal és egy AMD Ryzen Threadripper 2950X processzorral hitelesítették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.