Hirdetés

AMOLED kijelzőre vált a HP Spectre 15 x360



|

Jobb színeket ígér az AMOLED panellel felturbózott átalakítható HP laptop, amely mostantól ilyen téren is különleges.

Hirdetés

Az AMOLED kijelző elég gyakori a csúcskategóriás okostelefonokban, és megszoktuk már, hogy ezek élénk színeket, sötét feketéket és nagy kontrasztarányt kínálnak. Laptopot azonban eddig elég nehéz volt találni AMOLED képernyővel. 

Hirdetés

A HP idén tavasztól azonban AMOLED panellel is elérhetővé teszi az átalakítható HP Spectre 15 x360 laptopját. 

A csúcskategóriás notebookot a HP eredetileg tavaly év vége felé dobta piacra, akkor csak LCD-vel. Ez nem meglepő, elvégre a legtöbb laptopban LCD képernyő van. 

A HP sajnos nem árulta el, hogy mennyibe kerül majd az AMOLED kijelzővel felturbózott modell, de minden bizonnyal drága lesz (már az alapmodell is 1390 dollárba kerül). 

A gyártó az új képernyőhöz 100 000:1 kontrasztarányt, széles betekintési szögeket ígér, a DCI-P3 skálát pedig 100 százalékban fedi a panel (az sRGB-t 33 százalékkal szárnyalja túl). A gépre Thunderbolt 3, USB-C és USB-A port, valamint HDMI 2.0, jackcsatlakozó és microSD-foglalat egyaránt jutott. A csúcsot Core i7-es Coffee Lake-H CPU és GeForce GTX 1050 Ti jelenti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.