Hirdetés

Androidos alkalmazásokat is futtat a Windows 11



|

A Microsoft az Amazonnal állt össze, hogy androidos appok széles kínálatát hozza el az új operációs rendszerbe.

Hirdetés

Eljött a nap, a Microsoft végre részletezi a pár hete kiszivárgott Windows 11 fontosabb újításait. Az átalakult, modernebb és használhatóbb kezelőfelület csak a legszembetűnőbb változás lesz, sokkal fontosabb, hogy milyen új funkcióknak örülhet, aki frissít.

Az például határozottan örömteli újítás, hogy a Windows 11 natívan fogja futtatni az androidos alkalmazásokat, amiket közvetlenül az új Windows Áruházból fogunk tudni beszerezni, mely az Amazon App Store-jával van összekötve. A lényeg, hogy pár kattintás, és TikTokozhatunk, Instagramozhatunk, mobilos dolgokat csinálhatunk laptopunkon vagy asztali gépünkön. A megoldás az Intel Bridge-et használja.

Hirdetés

Az Apple pont nemrég, a saját, M1-es chippel szerelt gépeinél tette lehetővé az iOS-re és iPadOS-re írt alkalmazások futtatását a macOS-en, igaz, nem minden appot lehet elérni az App Store-ból, és nem világos, miért. A Microsoft nyilván nem beszélt arról, hogy lesznek-e korlátozások, számíthatunk-e fennakadásokra, de készülhetünk arra, hogy itt is lesznek problémás appok, amiket nem tudunk majd ugyanúgy használni, mint érintőkijelzős eszközökön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.