Hirdetés

Androidra épít az új tükör nélküli fényképezőgép



|

Android hajtja a Yongnuo YN450-et, ami egyébként Canon lencséket is támogat.

Hirdetés

Elég régen láttunk már komoly fényképezőgépet, ami Android rendszerre épített. A kínai Yongnuo most azonban bemutatott egyet, egy új, tükör nélküli fényképezőgépet, ami támogatja a cserélhető lencséket, és 16 megapixeles Panasonic M4/3 CMOS képkezelő szenzora van. A RAW formátumot és a 4K@30fps videókat szintén kezeli. 

Hirdetés

Miben más a többi tükör nélküli fényképezőtől? Az eszköznek egy 5 hüvelykes, 1080p-s érintőképernyője van, ami Android 7.1 rendszert futtat (ez sajnos már 2 éves rendszer). Az YN450 névre keresztelt eszköz 8-magos Qualcomm processzort, 3 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet rejt magában. Ez utóbbi 32 GB-os memóriakártyával bővíthető. 

Az akkumulátor 4000 mAh-s, akad jackcsatlakozó és dupla mikrofon, dupla LED-es vaku, 8 megapixeles előlapi kamera, LTE-és GPS-támogatás. Támogatottak továbbá a Canon EF DSLR-lencsék. 

Azt nem tudni, hogy az újdonságot mikortól és mennyiért lehet majd megvenni, de az jó hír, hogy Canon lencsékkel is lehet majd használni. Ezen a fényképezőgépen a fotósnak lehetősége nyílik azonnal szerkeszteni a képeit, megosztani a videóit vagy menteni mindent a Google Fotókra. Persze az élő streameléshez is nagyszerű választás lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.