Hirdetés

Kávamentes és olcsó monitorokkal támad az AOC



|

Három oldalon szinte alig látszik a keret a kedvező árú 22B2H, 24B2XH és 27B2H modelleken.

Hirdetés

Három új, belépőszintű monitort villantott az AOC a B2 szériában. 21,5, 23,8 és 27 hüvelykes képátlóval jönnek a három oldalon kávamentesnek mondott, full HD-s felbontású kijelzők, lapos profillal és VESA rögzítési rendszerrel. A legkisebb verzió VA panelt használ, a másik kettő IPS-t. VGA és HDMI 1.4 bemenet mindegyikre jutott. 

Hirdetés

Az ártakarékos monitorok 75 Hz-es képfrissítéssel érkeznek, ezzel simább mozgást garantálnak a képernyőn. Emellett viszont a hírek szerint elég alapra vették az elérhető szolgáltatásokat, de ez nem feltétlenül gond, ha valaki tényleg csak monitorként használ egy monitort. A vékony kávás kialakítás abban is segíthet, ha valaki több képernyős rendszert használ, így szinte alig lesz a két oldal között valamilyen elválasztó vonal.

A gyártó ígéretei alapján a villódzásmentes technológiának köszönhetően a szemeink kevésbé fáradnak, és a fejünk sem fáj majd annyira a hosszabb ideig tartó, folyamatos használattól. Természetesen a legújabb trendeknek megfelelően a kék fény kibocsátását is csökkenti egy dedikált üzemmód a februárban, 79, 99 és 129 angol font árakon érkező monitoroknál. Ez "szárazon" átszámolva 32 000, 40 000 és 52 000 forintos árat jelent, ami még úgy sem hangzik rosszul, ha rászámoljuk a Magyarországra érkező eszközökre pakolt vám-áfa és hasonló csodákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.