Hirdetés

Üvegből készülhetnek a jövőbeli Apple iMacek?



|

Az Apple egyik friss szabadalma egy hatalmas, hajlított üveg formájában álmodta meg a jövőbeli iMaceket.

Hirdetés

Az Apple iMac egybegépek kínálata tavaly frissült, de dizájnban nem sok változás figyelhető meg. Az Apple egyik friss szabadalma ugyanakkor arra utal, hogy a cupertinói vállalat egy nagy darab hajlított üveg formájában álmodta meg a jövőbeli gépeit, illetve azok házát.  A szabadalom szerint az üvegből készült ház beágyazott OLED-kijelzőt kapna, a hajlított alsó talpba pedig egy megemelt billentyűzetet és érintőpadot építenének. 

Hirdetés

A billentyűzetet akár le is lehetne venni, a ház pedig áttetsző is lehetne, nem csak átlátszó. A portok és hangszórók hátulra kerülnének, a hardverek pedig alulra lehetnek beépítve a vékony kijelzőt figyelembe véve. 

Bármilyen ötletes is ez a szabadalom, van rá esély, hogy csak álom marad, késztermék pedig végül nem lesz belőle. Egyelőre senki sem tudja megmondani, hogy a következő iMac ezt az irányt célozza be, vagy pedig csak be akarta biztosítani magát a jövőre nézve az Apple ezzel a szabadalommal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.