Hirdetés

Decemberben érkezik a méregdrága Apple Mac Pro



|

5999 dollár lesz a Mac Pro, 4999 dollár a Pro Display XDR kijelző és újabb 999 dollár ez utóbbihoz a talp.

Hirdetés

Az Apple idén júniusban rántotta le a leplet az új Mac Pro gépéről, amelyet két hete hitelesített az FCC. Ebből már tudtuk, hogy hamarosan megjelenik, és most végre hivatalos megjelenési dátuma is van. 

Hirdetés

Az új Mac Pro decemberben válik elérhetővé. Az alapmodell 8-magos Intel Xeon W processzort hoz magával, ami boost mellett 4 GHz-es órajelen dolgozik, 32 GB memóriával és AMD Radeon Pro 580X grafikával. Felárért akár 28-magos CPU, 1,5 TB memória és két darab Radeon Pro Vega II Duo grafikus vezérlő is kérhető. Az SSD kapacitása maximum 8 TB. 

Kiderült továbbá, hogy a Pro Display XDR egy 32 hüvelykes Retina kijelző lesz, 6K-s felbontással és 10-bites panellel. 

Az új Mac Pro indulóára 5999 dollár, a Pro Display XDR kijelző 4999 dollárba kerül. A talp ez utóbbihoz még 999 dollár. Értelemszerűen a magyar árakat nem lesz elég forintra átváltani, magasabb összegekre számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.