Hirdetés

Alaposan felturbózhatja a MacBookok hangszóróit az Apple



|

Virtuális hangszórókról árulkodik egy Apple-szabadalom, amelyek valódi térhatás érzetét adnák.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a MacBookok beépített hangszóróját turbózná fel az Apple annak érdekében, hogy a használók új technológia révén azt is hallják, honnan jönnek egy helyiségen belül a hangok, legalábbis erről árulkodik egy új szabadalom. A virtuális hangszórók lényege az lenne, hogy azt halljuk, más forrásból jön a hang, nem pedig a laptop hangszóróiból, ezzel egy mesterségesen előállított akusztikai térérzet idézhető elő.

Hirdetés

Az újításnak hála - már amennyiben tényleg megvalósítja egyszer ezt az Apple - sokkal élethűbbek lehetnek például a sportközvetítések. De a konferenciahívások is sokat fejlődhetnek, sőt, a játékoknál és a tévéműsoroknál is profitálnánk a magával ragadó hangzásból. 

A Patently Apple szerint a szabadalmat eredetileg 2018-ban nyújtotta be az Apple erre vonatkozóan, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.