Hirdetés

Itt a megoldás, ha magától kikapcsol a MacBook Pro



|

Az Apple megerősítette, hogy maguktól kikapcsolhatnak egyes MacBook Pro modellek. Elvileg azért van gyógyír.

Hirdetés

Az ünnepek alkalmából sok ember néz szembe valamilyen kihívással vagy átmeneti nehézséggel. Az Apple MacBook Pro laptopok tulajdonosainak jutott egy extra kellemetlen probléma is. 

Hirdetés

A jelentések szerint a 2019-es, 13 hüvelykes MacBook Pro hajlamos csak úgy magától, véletlenszerűen kikapcsolni. Az Apple elismerte a hiba létezését, és egy támogatói oldalt is élesített ezzel kapcsolatban. 

Azt sajnos nem részletezte az Apple, hogy mindez miért lehetséges, igazából nagyon szűkszavú volt a probléma leírásával kapcsolatban is a cég. 

Van azért jó hír is: elvileg van minderre gyógyír. Az Apple szerint az érintetteknek egy többlépéses útmutatót kell követniük, a céget felkeresni nem kell ezzel a problémával. 

Első lépésben mindenkinek meg kell bizonyosodnia arról, hogy a MacBook Pro akkumulátora merüljön 90 százalékos töltöttség alá. Ha fölötte van, használja addig, amíg lentebb nem megy a töltöttség 90 százaléknál. Ezután a felhasználónak csatlakoztatnia kell a Machez a hálózati adaptert, majd minden alkalmazásból ki kell lépnie. A következő az, hogy lecsukja a kijelzőt, és így a Mac alvó módba kerül. Ezután legalább 8 óráig nem szabad hozzányúlni a géphez. Ha letelt az idő, akkor pedig frissíteni kell a macOS-t a legújabb verzióra. Ha valakinek ezután is gondja van, akkor már keresheti az Apple-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.