Hirdetés

Április 11-én jön a Windows 10 alkotói frissítése



|

Hamarosan általánosan is elérhetővé válik a Windows 10 következő nagy frissítése.

Hirdetés

Nemrég idő előtt megjelent a Windows 10 alkotói frissítése, aztán mégsem. Immáron viszont biztos, hogy a csomag általános megjelenésére sem kell már sokat várnunk. 

Hirdetés

A Microsoft azt mondja, hogy az ingyenes frissítés április 11-én jelenik meg először a Windows Update-en. A csomag a nevéből adódóan a tartalomgyártókat célozza, fejlődik a digitális tollak támogatása, van új Paint 3D app és egyéb más újdonságok is. 

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen érdekességet tartogat a Windows 10 alkotói frissítése? Ebben a cikkünkben többet is találtok, hamarosan pedig itt a folytatása. 

A Microsoft ezzel egyszerrel több piacra is elviszi a Surface Book és a Surface Studio gépeit. Sajnos Magyarország nincs a listán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.