Hirdetés

Áprilisban jönnek az Nvidia Super videokártyákkal felszerelt gamerlaptopok



|

Tizedik generációs Intel processzorral vehetik fel ezek a játékosoknak szánt notebookok a harcot a Ryzen 4000 chipekkel szerelt laptopokkal.

Hirdetés

A jelentések szerint hamarosan megérkeznek azok az új gamerlaptopok, amelyekbe már az Nvidia legújabb Super szériás mobilos grafikus vezérlőit építik be a gyártók. Egy ideje már tudtuk, hogy közelednek ezek a videokártyák, és a legutóbbi szóbeszédek alapján az Intel tizedik-generációs Core processzoraival társítják majd a GPU-kat. Elvileg április 2-án mutatkoznak be az újdonságok, a boltok polcain pedig április 15-én jelenhetnek meg. Szakértők úgy vélik, vonzó választást jelenthetnek majd a játékosok számára, bár az AMD bezavarhat még az összképbe. 

Hirdetés

Egyre több ugyanis a szivárgás az AMD Ryzen 4000 szériás APU-val szerelt gépek mezőnyéről is, és utóbbiak jellemzően elég kedvező képet festenek a Zen 2-es mobilprocesszorokról. GPU-k terén az AMD ugyan alulmarad, de processzorok és APU-k tekintetében annál erősebb. 

Várhatóan komoly adok-kapok alakul majd ki az Intel és az AMD, valamint a márkahű rajongók között a tizedik generációs Intel és a Ryzen 4000 processzorok miatt. Mindkét oldalon Nvidia Super szériás videokártyát kapunk majd azonban, tehát annak gyártója nevető harmadikként jól jár majd az új gamerlaptopok dömpingjével a párharc kimenetlétől függetlenül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.