Hirdetés

Apró asztali gép lesz az ASRock Jupiter



|

65 wattos Intel Coffee Lake chipek kerülnek az apró ASRock Jupiter asztali PC-be.

Hirdetés

Az ASRock hamarosan piacra dob egy új asztali PC-t, ami meglehetősen kompakt lesz. Az 1 literes, 178 x 178 x 34 milliméteres ASRock Jupiterbe 65 wattos Intel Coffee Lake processzor kerül. 

Hirdetés

Sajnos nem tudni, hogy konkrétan mely chipekből lehet majd válogatni, de valószínű, hogy 4-magos és 6-magos lapkák lesznek a listán. A működés során generált hőt valószínűleg aktív hűtéssel oszlatja el az apró gép. 

Az előlapra jackcsatlakozó, mikrofonport, két USB 3.1 Type-A port, két USB-C port és egy nagy ventilátor kerül. A Jupiter Q370 hátlapján négy további USB port van, Ethernet porttal, két DisplayPorttal, HDMI-vel, audiokimenettel. Opcionálisan VGA vagy RS232 port is van. 

A Jupiter H310 négy USB portot, HDMI-t, RS232 és VGA portot, valamint egy DisplayPortot kínál. Mindkét gép rögzíthető a kijelző hátuljára, illetve mindkettőbe befér egy 2,5 hüvelykes adattároló. Akad egy M.2 2280 slot is, illetve befér egy WiFi-kártya, valamint két DDR4-es memóriamodul. A processzor bármilyen LGA1151-es modellre lecserélhető. Árakról és megjelenési dátumról még nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.