Hirdetés

Apró és teljesen néma PC az MSI Cubi 3 Silent



|

Az alumínium házas apróságban az Intel 15 wattos Kaby Lake processzora dolgozik.

Hirdetés

Az MSI Cubi szériás gépei olyan apró asztali PC-k, amelyek az Intel NUC rendszereihez hasonlóak - a Cubi 3 Silent széria azonban más. 

Hirdetés

Ez a kompakt gép egy 15 wattos Intel Kaby Lake U szériás CPU-t kapott az apró alumínium házába, azonban teljesen passzív hűtéssel. Vagyis a PC 100 százalékban néma marad működés közben. 

Annak érdekében, hogy ventilátorok nélkül se kússzon fel odabent a hőmérséklet, a rendszer a CPU fölött egy alumínium hűtőbordát vet be, illetve a ház tetején lévő szellőzőkön engedi ki a meleg levegőt. 

A mini PC-n két USB 3.0 port és jackcsatlakozó van elöl, hátul akad még két USB 3.0 port, DisplayPort és HDMI, valamint két Ethernet port, többek között. Oldalra is jutott pár csatlakozó, két USB 2.0 port formájában. 

Az MSI szerint a rendszer képes két darab 4K-s kijelzőt meghajtani, ráadásul fejleszthető is: a házban a RAM és a 2,5 hüvelykes és/vagy M.2-es adattároló is cserélhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.