Hirdetés

Itt van az ASRock új Radeon RX 5500 XT videokártyája



|

A 7 nm-es RDNA architektúrára építkezik a frissen bemutatkozott Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G.

Hirdetés

Az ASRock előállt az új Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G videokártyájával, aminek az alapját a 7 nm-es RDNA architektúra jelenti. Az új számítási egységeknek hála jobb teljesítményt és optimalizált vizuális effekteket ígér a grafikus vezérlő, ami elsősorban azoknak kedvezhet, akik 1080p-s felbontás mellett játszanának csúcsbeállításokkal, mini PC segítségével. AAA játékoknál a 60 fps, e-sport-címek esetében a 90 fps is összejöhet. 

Hirdetés

A kártya maximum 8 GB GDDR6 memóriával lesz vihető, a PCI Express 4.0-t támogató GPU órajele 1607, 1717 és 1845 MHz lehet, beállítástól függően. A legjobb képi élményt a Radeon Image Sharpening, a FidelityFX, a Radeon Anti-Lag és a Radeon FreeSync technológiát igyekeznek garantálni. 

Az ASRock az újdonságát úgy tervezte, hogy az 17,8 centiméter hosszú legyen, így az SFF és a mini-ITX-es gépházakba is befér. A 10 centiméteres hűtőventilátor hosszú élettartammal rendelkezik, 2 réz hőcső segíti összesen a kártya hűvösen tartásában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.