Hirdetés

Egyetlen kattintással megnő a Radeon RX 5600 XT teljesítménye



|

Az ASRock már ki is adta az új vBIOS-t, amivel a Radeon RX 5600 XT teljesítménye további 10-15 százalékkal emelkedik.

Hirdetés

Az AMD Radeon RX 5600 XT-re az NVIDIA azzal válaszolt, hogy 50 dollárral csökkentette a GeForce RTX 2060 Founders Edition vételárát. Az AMD ezt nem hagyta annyiban, ezért egy vBIOS-frissítés segítségével az utolsó pillanatban még felturbózta a Radeon RX 5600 XT teljesítményét. Ezt a frissítést a partnergyártók kapták meg, de kissé nagy a zűrzavar fogyasztói oldalon. 

Hirdetés

Nem tiszta például, hogy melyik modell lesz erősebb. A legtöbb, piacon lévő Radeon RX 5600 XT ugyanis még a régi specifikációkkal dolgozik, azonban az AMD partnergyártóinak a saját kártyáihoz elérhető lesz az új vBIOS, ami elhozza az extra teljesítményt. 

Az ASRock még tovább ment, és egyetlen kattintással működő frissítőt mellékelt három gyárilag tuningolt RX 5600 XT kártyája mellé. Mivel ennél csak egy batch fájlt kell futtatni rendszergazdai jogokkal, nem kell ROM képfájlokkal bajlódnia a felhasználóknak, egyszerűen kapják meg a beígért 10-15 százalékos teljesítménynövekedést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.