Hirdetés

Csúcshardverrel debütált az ASUS új, gamereknek szánt asztali gépe



|

Sokáig hasítanak majd gond nélkül a játékok 4K-ban az ASUS ROG Strix GA35-G35DX asztali gamergépen.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a csúcshardverekkel felszerelt ROG Strix GA35 szériás, GA35-G35DX asztali számítógépét. Ez egy előre megépített konfiguráció, ami hosszú ideig gond nélkül viszi majd a legjobb játékokat is 4K-ban. A motorháztető alá ugyanis AMD Ryzen 9 3950X 16-magos processzort építettek, GeForce RTX 2080 Ti grafikával, ROG Strix X570 alaplappal és 64 GB DDR4-3200-as memóriával. A PCIe 4.0 x4 M.2 NVMe SSD tárhelymérete 1 TB, ehhez egy 2 TB-os SATA HDD is jár, valamint 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 5.1, gigabites Ethernettel és SupremeFX integrált hangkártyával. 

Hirdetés

A processzort egy 240 milliméteres AIO folyékhűtéses megoldás tartja hűvösen, a videokártyák a ROG Strix A11G-hez tervezett félig egyedi hűtő. RGB-s berakásból van bőven, ezeket az Aury Sync fülön lehet irányítani. A gépházra jutott továbbá egy felső fogantyú, az előlapra pedig két, gyorscserét támogató, 2,5 hüvelykes SATA meghajtóhely. 

Ugyanitt akad két USB 3.1 az A- és a C-típusból, valamint jackcsatlakozó. A 700 wattos táp hajtotta gépre Windows 10 Pro rendszert telepítenek gyárilag. Sajnos a vételárra nem derült fény, de valószínűleg kell majd rá kuporgatni egy keveset.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.